Количка

Интересно

14 Jun БИНОКЪЛ GPO PASSION™ HD 10x42
Zarimex 0 279
Печелейки масивните 90% BBR резултат, бинокълът Passion HD е победител за 2019 в категория "Най-добър бинокъл". Подобрен и 100% актуален и днес, няма спор, че този прибор от German Precision Optics е ..
09 Jun Ловна история от SOG
Zarimex 0 453
За това как един човек решава, че вече е време да стане ловец. Оказва се, че пандемията има мотивираща сила. След официалната глобална декларация за пандемията COVID-19 през март 2020 г. хората за..
20 May Обновеното приложение RWS Ammo Advisor
Zarimex 0 1003
   Успешният лов неизбежно зависи от използваните боеприпаси. Фирма RWS от дълго време е стартирала приложението за смартфон Ammo Advisor, което се явява надежден партньор на всеки ловец с полезните и..
18 May Ladies MacNab Challenge
Zarimex 0 1167
Всяка година в необятните планински райони на Шотландия се провежда уникално събитие: The Ladies MacNab Challenge. Предизвикателството Mac Nab е шотландска традиция, която се състои в дебнене на бл..
21 Apr Велики Намаления по Великден
Zarimex 1 7199
ВТОРАТА НАЙ-МАЩАБНА ПРОМОЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ Е НА ЕДНА РЪКА РАЗСТОЯНИЕ За поредна година в началото на пролетта поставяме началото на грандиозните ни Великденски намаления. Точно преди началото на свет..
31 Mar LEICA CALONOX - ПЪРВИТЕ ТЕРМАЛНИ УРЕДИ ОТ LEICA
Zarimex 0 1950
Leica Sport Optics (Wetzlar) представя за първи път в своята гама от продукти, термални заснемащи устройства, специално създадени за ловци: Leica Calonox. Устройствата Leica Calonox бяха пуснати на п..
24 Mar Redding празнува 75 години ! Как? Вижте сами
Zarimex 0 1882
Кои са Redding? Redding Reloading Equipment е водещ производител на оборудване за релоуд на карабинни и пистолетни патрони. Компанията има дълга история изпълнена с иновации и неуморно разработване н..
22 Feb Fjällräven Пролет - Лято 2021
Zarimex 0 3117
Тази година се навършват 60 години от тясното сътрудничество и вдъхновяващо приятелство между Fjällräven и природата. Функционалните, издържливи и дълготрайни дрехи и оборудване на бранда не случайно ..
15 Feb Породи кучета подходящи за лов на глигани
Zarimex 1 1389
Ловът на глигани е популярен както през зимата, така и през лятото, но тръпката от преживяването и преследването на дивите животни е много по-голяма, когато имате и подходящ помощник с Вас. Това може ..
17 Jan Термални оптики Liemke
Zarimex 0 3782
Liemke Thermal Optics е въплъщение на висококачествено термално нощно виждане. Базирана в Германия, компанията е лидер на пазара, когато става въпрос за качество на картината сред устройствата за тер..
14 Jan На лов с арбалет? Законно ли е?
Zarimex 1 944
Въпреки че арбалетът не е популярно ловно оръжие у нас, той все пак е предпочитан, но дали е законно неговото използване? Какво гласи законът за лова и опазване на дивеча? Може ли оръжеен онлайн магаз..
09 Dec ZARIMEX празнува 22-рия си рожден ден
Zarimex 1 4443
Скъпи приятели, уважаеми клиенти и ценни колеги, знаете днес колко често навсякъде се чува за предизвикателствата, които ни поднесе 2020 година.  Със здраво упорство и несломим дух обаче на 10-ти Де..
Показва 1 до 12 от 38 (4 страници)