ФИЛОСОФИЯТА на GPO

German Precision Optics (GPO) е немска фирма за оптични уреди, която е основана и се управлява от висши мениджъри на оптичната индустрия, които са натрупали опит в това как големите марки увеличават рентабилността, за да поддържат огромната си производствена инфраструктура.

Тази корпоративна структура на рентабилност обикновено води до повишаване на цените за потребителите или понижено качество на характеристиките на продукта. Фирма GPO, обаче, има уникална корпоративна структура, която й позволява да създава по-висококачествени продукти с по-добри характеристики на прилични цени или продукти с подобно качество на по-добри цени. Целият дизайн, организиране и управление на качеството се извършва на територията на Германия. Целта на GPO е да приложи опростен и ефективен бизнес модел, да премахне ненужните режийни разходи и да поддържа екип, който е изцяло посветен да обслужва нуждите на клиентите на фирмата по най-добрия начин.

Малкият, динамичен екип на фирмата се подкрепя и насърчава в световен мащаб от едни от най-добрите оптични и механични инженери, дизайнери, разработчици и маркетинг експерти плюс електронни специалисти. Заедно със своите партньори, екипът създава компания, която вече е призната за изключителната си ориентация към клиентите и портфолио от продукти, които си заслужават парите.

С набор от многофункционални и перфектно конструирани продукти на пазара ви представяме немският производител GPO, чиито оптични уреди вече можете да откриете и в нашия ловен магазин - Заримекс.


МИСИЯТА на GPO

Мисията на фирмата е да проектира, разработва и предоставя прецизни оптични уреди за професионалнa употреба на глобално ниво.

Как постига това? Немският производител GPO прави това, като си партнира с най-добрите таланти във всички области, от дизайна, разработката до производството, като гарантира, че продуктите, които предлага на пазара, отговарят по цена и качество на търсенето на потребителите. Гъвкавостта е ключова в организацията на работата във фирмата, поради което GPO работи с множество партньори, както и атакува множество канали, за да осигури широко насищане на марката GPO по целия свят.

В областа на дизайна, независимо дали ползвате ежедневния бинокъл PASSION ™ ED или сте на пазара за надеждния и издръжлив GPOTAC 1-8x24i за спортна стрелба, тези продукти са създадени да отговарят на вашите нужди. Фирмата гарантира, че разработката на продуктите отговаря или надвишава стандартите на конкуренцията, като същевременно не са добавени допълнителни разходи, които ненужно потребителят трябва да плати.


ВИЗИЯТА на GPO

Целта на фирмата е да бъде първият избор за партньор на клиентите във всички сегменти на производство.

Да бъдеш партньор означава, че се стремиш да разбереш всички аспекти на изискванията на клиентите. Фирмата добре познава своите клиенти, знае как работят и пред какви предизвикателства са изправени. Затова максимално се старае да предложи на своите клиенти най-добрата цена, качество и стойност на услугата.

„Искаме да помогнем на нашите клиенти да се насладят на страстта си“ мениджърски състав на GPO.

Качествената, надеждна и функционална оптика допринася за превръщане на вашата страст в реалност. И несъмнено оптичните уреди на GPO са вашият партньор във всяко приключения на открито.


КАЧЕСТВО на GPO продуктите

Като малка компания, ръководена от бивши ръководители на големи компании за производство на спортна оптика, GPO знае значението на думата „качество“.

В основата на компанията лежи стремежът към изграждането на типа компания, с която потребителите да се гордеят, когато купуват продукти с марка GPO, а за постигането на това трябва да се поддържа високо ниво на качество. Във всеки производствен процес възникват проблеми, които понякога имат отрицателно въздействие върху потребителите, затова фирма GPO, съвместно със своите партньори се стреми към минимизирането на евентуално възникнали такива. Това се постига с непрекъснато наблюдаване, контролиране и преглеждане на всички продукти, които се доставят на потребителите. Започвайки от глобалните партньори до всеки отделен бинокъл или оптика.

Докато четете тази статия, можете да бъдете сигурни, че в този момент екипът на GPO инспектира и тества качеството на нов бинокъл PASSION ™ HD или SPECTRA TM 8x. Турети, окуляри, лещи...

Фирмата държи да поддържа обратна връзка със своите клиенти, защото по този начин може да отстрани евентуално възникнали проблеми с неините продукти. На първо място в приоритети на фирма GPO e проектиране, разработване и производство на отлично качестен продукт.

Името и бъдещето на фирмата зависят от качеството на произвежданите продукти, затова всички потребители трябва да сте сигурни, че ще получите качествена функция и висока производителност с всеки закупен GPO продукт.Източник: https://gp-optics.com/about-gpo/