„SMART, SMART “ - това е основното послание на първата цифровa оптикa на SWAROVSKI OPTIK. Конфигурирането на оптиката чрез приложението е доста интелигентна функция. Приложението DS прожектира подходяща информация в предното стъкло с висока резолюция в реално време без разсейване на светлината и автоматично показва правилната точка на прицелване. Точката на прицелване се изчислява въз основа на индивидуалните балистични данни от комбинацията огнестрелно оръжие / боеприпаси, които се въвеждат чрез приложението dS Configurator. Изчислената балистична крива се прехвърля директно на оптиката чрез Bluetooth®. Освен това чрез приложението е лесно да въведете и няколко други различни настройки.

Изтегляне, връзка

Инсталирайте приложението dS Configurator на вашия смартфон (Android или iOS). Активирайте Bluetooth® на вашия смартфон и на dS и по този начин свържете телефона си с оптиката. Сравнете серийния номер на dS с този, показан в приложението. Също може да го тествате, като изберете демо оптика.

Лични балистични данни

Вече не е необходимо да се правят каквито и да било ръчни корекции и настройки на оптиката. Личните балистични данни за вашата комбинация огнестрелно оръжие / боеприпаси се използват за изчисляване на точката на прицелване. Въвеждате личните си данни чрез приложението за смартфон и резултатът - изчислената балистична крива - се предава директно в dS.

Лични настройки

Метри или ярдове, настройката на напречния вятър за деривацията на мишените (наличните опции са 3/6 m / s (5/10 mph) или 5/10 m / s (10/20 mph), винаги от 90 °), активен дисплей (40, 60 или 80 секунди) и размер на широчината на точката и тънката линия (малки, средни или големи): всички тези настройки могат да бъдат конфигурирани в приложението според вашите лични предпочитания и изисквания.

Приложението може да бъде свалено безплатно от Google Play и App Store.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Източник: https://aa.swarovskioptik.com/