За поредна година в последния петък на месец Ноември, в оръжеен магазин Заримекс ще се проведе кампанията BLACK FRIDAY с грандиозни  намаления на стотици артикули.

Какво отличава кампанията през 2020 година? 

Това, че ще започне още в четвъртък! И ще продължи до понеделник или цели 5 дни!


В промоционалните предложения от оръжейния магазин ще бъдат включени продукти от почти всички категории на сайта и това включва - оръжия, мерни прибори, ловни дрехи, обувки, ножове, супресори, екипировка, аксесоари и още много други.


ОТСТЪПКИТЕ ТАЗИ ГОДИНА

ще достигнат до -70% и дори до -80% на единици продукти. Всички предложения ще са активни до изчерпване на количествата или до приключване на кампанията.


 

Съветваме ви да използвате онлайн магазина ни за поръчка на всички стоки, които са позволени за продажба онлайн и изпращане с куриер - за останалите ще можете да посетите магазина ни в гр. София, бул. Осми Декември 1.

 

ВАЖНО!!!

В случай на невъзможност да посетите физическия ни магазин, по независещи от нас и вас причини, можете да запазите желания от вас продукт на цената, на която го виждате в сайта ни като заплатите онлайн неговата стойност. Това може да бъде направено по един от следните начини: 

  • банков превод
  • PayPal
  • плащане с карта - през системите на Борика или Stripe
  • през системата на Epay.bg, както и на касите на Easypay

За всички продукти участващи в кампанията Черен Петък остава възможността да бъдат закупувани на изплащане през TBI. Бутона за кандидатстване се намира на страницата на всеки продукт.

Поръчка за капариране на продукт можете да направите от следния линк: https://zarimex.eu/index.php?route=account/voucher                              

Като основание е необходимо да посочите дали желаете да закупите ваучер или да предплатите за продукт. Размера на сумата, трябва да отговаря на посочената намалена цена на продукта с ДДС. 

След получаване на плащането, ще се свържем с Вас на телефонния номер, който сте посочили, а на имейла ви ще бъде изпратен документ за извършеното плащане, с който ще можете да получите продукта си в нашия магазин до края на годината.

Промоционалните и всички останали продукти на нашия уебсайт се продават само на цени с ДДС. Посочените цени без ДДС са приложими само за страни извън ЕС.

Фактура за покупката може да бъде издадена - на частно лице или фирма, като за целта е необходимо да попълните необходимите данни при завършване на поръчката си.

Имайте предвид, че всички поръчки ще се изпълняват по реда на тяхното постъпване, като с всеки клиент, преди изпращане на поръчката, се свързваме на посочения от него телефонен номер и въпреки всичките ни старания обработването и изпращането на поръчките, част от такава мащабна кампания, може да отнеме до седмица след получаването й.

Наличностите на продуктите, посочени в сайта ни отговарят на физическите наличности в нашите физически обекти. Важно е да знаете, че в единични случаи може да се получи разминаване, за което ще бъдете своевременно уведомени при потвърждения на поръчката Ви.


   И два практични съвета от нас:

  1. Когато посетите страницата с промоционалните ни предложения за Черен Петък, отляво на страницата има филтър, който би могъл да ви бъде полезен в търсенето на конкретен продукт, марка, ценови диапазон.
  2. При облеклото и обувките - в дясно на цената (точно до "бърза поръчка") има позиционирана линия с размерите на съответния производител, която би могла да ви е полезна при определяне на точния за Вас размер.

В сила остават стандартните условия за връщане и замяна. 


Желаем ви приятно и вълнуващо пазаруване с най-атрактивните цени за годината!