Количка

Новини за лова

18 Jun Грижа и поддръжка на ножове със сгъваемо острие SOG
Zarimex 0 221
КАК ТРЯБВА ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА НОЖ СЪС СГЪВАЕМО ОСТРИЕ? Поддържането на ножа ви чист, сух, смазан и остър е основната защита срещу корозия, износване и потенциални наранявания. Практикуването на подходящ..
18 Jun Грижа и поддръжка на SOG Multi-tools
Zarimex 0 125
КАК ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА SOG MULTI-TOOL? Редовно почиствайте и изсушавайте многофункционалния си инструмент, особено след употреба. Когато е необходимо, намажете точките на въртене със светло масло. Не за..
15 Jun Грижа и поддръжка на ножове с фиксирано острие SOG
Zarimex 0 128
КАК ТРЯБВА ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА НОЖ С ФИКСИРАНО ОСТРИЕ? Поддържането на ножа ви чист, сух, смазан и остър е основната защита срещу корозия, износване и потенциални наранявания. Практикуването на подходяща..
14 Jun БИНОКЪЛ GPO PASSION™ HD 10x42
Zarimex 0 323
Печелейки масивните 90% BBR резултат, бинокълът Passion HD е победител за 2019 в категория "Най-добър бинокъл". Подобрен и 100% актуален и днес, няма спор, че този прибор от German Precision Optics е ..
09 Jun Ловна история от SOG
Zarimex 0 483
За това как един човек решава, че вече е време да стане ловец. Оказва се, че пандемията има мотивираща сила. След официалната глобална декларация за пандемията COVID-19 през март 2020 г. хората за..
03 Jun Els&Co - Изящни занаятчии на кожени изделия
Zarimex 0 1339
През вековете кожата винаги е била синоним на качество и издръжливост в ръчно шитите продукти, които често надживяват своя първи собственик. Корените на Els&Co лежат именно в тази същност на кожата - ..
02 Jun Защо е важно да ограничим ползването на PFC?
Zarimex 0 497
КАКВО e PFC? PFC (полифлуорирани химикали и перфлуорирани съединения) са изцяло изкуствени химикали, които не се срещат в естествена среда. Те често се използват в DWR (трайни водоотблъскващи) покри..
26 May Данни за Релоудинг
Zarimex 0 667
Внимание! Ръчното зареждане на огнестрелни патрони може да бъде опасно! Небрежнитe или неправилни процедури на ръчно зареждане на патрони могат да доведат до сериозни наранявания. Ръчното презарежда..
20 May Обновеното приложение RWS Ammo Advisor
Zarimex 0 1032
   Успешният лов неизбежно зависи от използваните боеприпаси. Фирма RWS от дълго време е стартирала приложението за смартфон Ammo Advisor, което се явява надежден партньор на всеки ловец с полезните и..
18 May Ladies MacNab Challenge
Zarimex 0 1188
Всяка година в необятните планински райони на Шотландия се провежда уникално събитие: The Ladies MacNab Challenge. Предизвикателството Mac Nab е шотландска традиция, която се състои в дебнене на бл..
11 May Преди. По време на. След ловния сезон. Härkila винаги е с теб
Zarimex 1 1374
Докато дрехите на Härkila са от ловци за ловци, ние знаем, че практичността диктува, че не всички дрехи могат да бъдат подходящи само за лов. Основна част от продуктовата гама на Härkila могат да се и..
09 May ГРИЖА ЗА КАРБОНОВИЯ ПРИКЛАД
Zarimex 0 1103
Избирайки карбонов приклад от Sauer, вече сте направили първата крачка към това да притежавате един наистина висококачествен продукт. Още от 1751 г., Sauer застава зад най-високото качество и надеждни..
Показва 1 до 12 от 177 (15 страници)