Количка

Блог RSS емисия

25 Nov ЧЕРЕН ПЕТЪК в ZARIMEX
Zarimex 0 327
За поредна година в последния петък на месец Ноември, в оръжеен магазин Заримекс ще се проведе кампанията BLACK FRIDAY с грандиозни  намаления на стотици артикули. Какво отличава кампанията през 20..
12 Nov 9 причини жените да ловуват
Zarimex 0 635
Поглеждайки назад във времето, ловът се свързва само с мъжкия пол. От пещерните хора до известните ловци като Ърнест Хемингуей и Теди Рузвелт, тази дейност е била доминирана от мъже през по-голямата ч..
09 Nov Упътване за употреба на продуктите с нагряване Härkila Heat
Zarimex 0 565
Иновативната HEAT технология на Härkila използва тънка нагревателна мембрана, която затопля тялото ви безопасно и ефективно за максимален комфорт и производителност. Захранвани от захранващата батерия..
03 Nov Как да отворите сейф, ако сте забравили кода или сте загубили ключа
Zarimex 0 883
Съвременните сейфове са надеждно място за съхранение на ценни книжа, пари и бижута. Достъпът до сейфовете е ограничен. Само тези, които имат информация за това къде се намира „скривалището“ и знаят па..
29 Oct GORE-TEX ORIGINAL vs. GORE-TEX INFINIUM™
Zarimex 0 775
ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ GORE-TEX ВЕЧЕ ПРЕДЛАГА ДВЕ ВИСОКОЕФЕКТИВНИ ПРОДУКТОВИ ТЕХНОЛОГИИ? GORE-TEX ORIGINAL PRODUCTS ► ВИСОКОЕФЕКТИВНА ВОДООТБЛЪСКВАЩА ТЕХНОЛОГИЯ Всяко яке, обувка и ръкавица, произведени с ..
26 Oct Дамата ловец - Анет Дал, за ловът на гонка
Zarimex 0 1062
Норвежката ловджийка Анет Дал ловува с баща си от петгодишна възраст. В своя живот Анет успява да съчетае страстта си към лова с работата си като учител. Тя обича да прекарва времето си на открито със..
21 Oct ГРИЖА ЗА ОБУВКИТЕ HANWAG
Zarimex 0 746
ОСНОВНИ ПРАВИЛА: ПОЧИСТВАНЕ И ГРИЖИ ЗА ОБУВКИТЕ Фирма Hanwag изработва всички свои обувки, използвайки висококачествени и сложни техники, които изискват високо ниво на майсторство. В резултат на тов..
15 Oct Система за връзване на обувки ORIGINAL UTURN®
Zarimex 0 1013
Изобретение в обувната индустрия ORIGINAL UTURN® е патентован механизъм за закопчаване на обувки - чудесна алтернатива на традиционните връзки за обувки. Тази система за връзване на обувки може да бъ..
04 Oct Дива свиня – голям дивеч, евтин за лов
Zarimex 0 1494
Глиганът е един от най-разпространените видове дивеч в света и също един от най-изобилстващите. Дивата свиня се намира навсякъде и се ловува доста интензивно. Често това е социално изискване, тъй като..
28 Sep Leica Fortis 6 - новият стандарт в категория 6х увеличение
Zarimex 0 1681
   Оптиките Leica са за запален лов и перфектна технология. Фирма Leica е разработила оптична мишена, която предлага на ловеца подробни визуални преживявания - и дава възможност за безопасен, етично п..
17 Sep Балистична програма на оптика Сваровски
Zarimex 0 1819
Балистичната програма на SWAROVSKI OPTIK предлага на ловците стандартен, удобен интерфейс за изчисляване на балистиката. Софтуерът е съобразен със специфичните нужди за лов и помага на ловците да изчи..
14 Sep Какво да направим, ако сейфът не се отвори?
Zarimex 0 1755
Какво да направим, ако сейфът не може да се отвори? Какви могат да бъдат причините за този проблем и каква трябва да бъде последователността на действията ни ? Тук следват няколко съвета от специалист..
Показва 1 до 12 от 139 (12 страници)