Връзка с нас: office@zarimex.eu +359 883 31 44 88

Nosler куршуми Ballistic Tip®

Намерете ни във Facebook

Харесайте страницата ни във Facebook, за да сте винаги в течение с новостите около нас, за да не изпускате новите ни продукти или пък намалените такива. Участвайте в игрите ни там и си спечелете страхотни подаръци!

sideblock
Notice: Undefined variable: tbi_container_status in /home/zarimexe/public_html/catalog/view/theme/ULTIMATUM/template/common/content_top.tpl on line 101
от admin | Публикувано в Полезно | Все още няма коментари. | 1812 прегледа на този пост

Колкото повече ловувате, толкова по-силно осъзнавате колко непредвидима и безпощадна може да бъде природата. Ето защо от Nosler създават ловните куршуми Ballistic Tip®, така че да са много предвидими и екстремно "милостиви". Независимо по следите на какъв дивеч сте, тези куршуми осигуряват точността, постоянството и ефективността последният да бъде повален във всяка ситуация. Комбинацията от производителност и гъвкавост, която от Nosler са вложили в тези куршуми е довела до 25 години успешни ловни преживявания в страни по целия свят. 

Тези куршуми с плоска траектория и устойчивост на вятъра, използват балистична "опашка" и полимерен връх, за да повишат ефикасността на патрона на дълги разстояния и да предпазят върха от увреждане в пълнителя. Уникалната мантия на куршума осигурява контролирана експанзия практически на всякакви разстояния и при всяка скорост. 

                     

1. Балистичен връх Nosler (Ballistic Tip®)

Оптимизиран полимерен връх с различен цвят според калибъра, който не се деформира в пълнителя и започва разтварянето при удар.

2. Цяла, конусовидна мантия и специално оловно ядро

Позволява контролирана експанзия и оптимално запазване на теглото при всяка скорост. Здравата основа на мантията предпазва куршума от деформация по време на изстрелването му.

3. Масивна основа на мантията

Действа като платформа за разтварянето на гъба с голям диаметър.

4. Балистично проектирана основа (Solid Base®)

Конфигурацията на основата в съчетание с аеродинамичния полимерен връх, осигуряват добро представяне дори при дълги разстояния и по-лесно зареждане.

Ловен куршум Ballistic Tip® | ВИДЕО

 

Препоръчва се за лов на: глигани, антилопи, елени

Скорост за оптимално представяне:

Минимална: 549 м/сек. (1800 fps)

Максимална: 975 м/сек. (3200 fps)

 

Продуктова линия Ballistic Tip® 

Различен калибър - различен цвят на върха

Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
© 2015 Zarimex All rights reserved.