Оръжеен магазин №1  - ZARIMEX
Оръжеен магазин №1!
Количка

Еърсофт

Сравнение на продукт0
Марка: Umarex Germany
Характеристики: Калибър: 6 мм Тегло: 0.12 гр. Количество: 2700 бр./в бутилка..
11.50 лв.
без ДДС: 9.58 лв.
Марка: Umarex Germany
Характеристики: Калибър: 6 мм Тегло: 0.12 гр. Количество: 5000 бр./кутия..
18.00 лв.
без ДДС: 15.00 лв.
Марка: Umarex Germany
Характеристики: Калибър: 6 мм Тегло: 0.12 гр. Количество: 5000 бр./кутия..
18.00 лв.
без ДДС: 15.00 лв.
Марка: Umarex Germany
Характеристики: Калибър: 6 мм Тегло: 0.12 гр. Количество: 5000 бр./кутия..
18.00 лв.
без ДДС: 15.00 лв.
Пластмасови топчета Elite Force Premium - 6 мм
Изчерпан
Марка: Umarex Germany
Характеристики: Калибър: 6 мм BBs Тегло: 0.2 гр. Количество: 2700 бр./в бутилка Цвят: бял..
15.00 лв.
без ДДС: 12.50 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Екстремните спортове са любими за мнозина, защото повишават градуса на настроение, помагат ни да релаксираме, също както и да забравим за тривиалните проблеми на работното място, карайки кръвта ни да кипи. Реалистичните преживявания и ярките спомени пък са основната причина толкова много хора да се занимават с еърсофт (airsoft). Това е вид развлекателна дейност, която има доста интересен замисъл и екшън сюжет. За да можете да се потопите изцяло в динамиката му, ще Ви е нужна подходяща екипировка за airsoft, включваща пластмасови топчета, специални пистолети, облекло и др.

Какво е еърсофт

При играта еърсофт се симулират военни действия, които биват съпровождани от истински оръжия като карабини, пушки, снайпери, картечници и дори гранати. Използват се и сачми с конкретна големина, които в Заримекс ще откриете в различни цветове и на ниски цени. За да се потопите изцяло в магията на спортсменската игра, наречена airsoft, трябва да сте наясно с нейните правила. А те гласят следното:

  • Играчите се разделят на няколко отбора;
  • Задава се конкретен сценарий, който всеки участник трябва да следва;
  • Военните мисии са най-честата тематика при еърсофта;
  • Противниците се целят с топчета, които не оказват никакъв негативен ефект върху човешкото здраве;

Играта се наблюдава от съдии, които следят за спазването на правилата. Интригуващо, завладяващо и изключително развлекателно - ако все още не сте се подвизавали като военни лица или герои в дуел, с помощта на airsoft играта ще разберете на какво сте способни, отправяйки предизвикателство към самите себе си.

Какво оборудване е необходимо за практикуването на airsoft

Еърсофт е игра, която изисква носенето на специална екипировка, като най-важният елемент са предпазните очила, притежаващи балистична защита. Те трябва да са с дизайн, при който няма никакви пролуки. Мунициите за airsoft са също неразделна част от играта, защото именно те са и основното средство за поваляне на играчите от противниковия отбор. Удобните дрехи и обувки са задължителни, за да не бъде свободата Ви на движение ограничавана.

Къде ще го открием с високо качество

Доста хора си мислят еърсофт е аналогична с пейнтбола игра, но истината е, че разликата между двете е съществена. Ако сте решили да влезете в ролята на войници, за които всяка възложена мисия е на живот и смърт, заложете на airsoft и се пригответе за преживяване от ново измерение. Купете необходимите муниции и екипировка от оръжеен магазин Заримекс и опитайте нещо различно. Насладете се на букет от силни емоции час по-скоро!